Advertisement

Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu / Yertürk - Türkiye'nin Doğa ve Kültür Arşivi / Bununla birlikte özellikle hafta sonları kanyona gelen.

Vezirköprü Şahinkaya Kanyonu / Yertürk - Türkiye'nin Doğa ve Kültür Arşivi / Bununla birlikte özellikle hafta sonları kanyona gelen.. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten. Yeşilin ve mavinin harmanlanmasıyla, karadenizin tüm güzellikleri bir arada barındıran vezirköprü şahinkaya kanyonu tabiat parkı ziyaretçilerine. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur.

Vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerinde bulunan ve 1.5 kilometre uzunluğunda türkiye'nin ikinci büyük su kanyonu olması özelliğini taşıyor. Burada bir balık lokantası mevcut. Tarihi ve turistik özelliklere sahip şahinkaya kanyonu özellikle eski kral mezarları ve kayalara oyulmuş barınak yerleri ile de meşhurdur. Doğa koruma alanı, manzara i̇zleme noktası ve milli park. Haftanın belli günleri kanyona giden köy minibüsleri bulunmakta.

Şahinkaya Kanyonu eşsiz doğal güzelliği ile hayran ...
Şahinkaya Kanyonu eşsiz doğal güzelliği ile hayran ... from foto.haberler.com
Vezirköprü i̇lçesi'nde altınkaya baraj gölü'nde bulunan şahinkaya kanyonu, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya baraj göleti üzerinde bulunan ve vezirköprü'ye 13 km uzaklıkta bulunan şahinkaya kanyonu altınkaya barajının en derin. Tarihi ve turistik özelliklere sahip şahinkaya kanyonu özellikle eski kral mezarları ve kayalara oyulmuş barınak yerleri ile de meşhurdur. hemen ara yol tarifi al. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan kanyondur. Yol boyu tütün üretilen köylülerle sohbet ettik.kanyon sonbahar ve salgın nedeniyle gemi. Samsun'da gezilmesi gereken doğa harikası bir yer.

Kızılırmak'ın yatağını derince çeltek bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta.

Bölgeyi besleyen kızılırmak, geniş tabanda olan ve etrafında birçok çeltik tarlasını da beslemekte. Keyifli seyirlerbeğenip abone olmayı unutmayın. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. hemen ara yol tarifi al. Samsun'da gezilmesi gereken doğa harikası bir yer. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Şahinkaya kanyonu'na ulaşmak için iki farklı yol bulunmaktadır. Yeşilin ve mavinin harmanlanmasıyla, karadenizin tüm güzellikleri bir arada barındıran vezirköprü şahinkaya kanyonu tabiat parkı ziyaretçilerine. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçe merkezine bağlı kuruçay köyünde bulunur. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma. Şahinkaya kanyonu samsun'a 130 vezirköprü'ye 17 kilometre uzaklıkta. Altınkaya barajı'nın en derin noktasını oluşturan ve ulubey kanyonu'nun ardından türkiye'nin ikinci büyük kanyonu olan. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit.

Şahinkaya kanyonu ve bulunduğu çevre 2012 yılında ulusal turizm bölgesi ilan edilmiş olup, şahinkaya kanyonunda halihazırda günü birlik geziler düzenlenmektedir. Tekne turu ile kanyonun içerisinde güzel bir tur atıyorsunuz. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. Vezirköprü ilçesinde türkmen mahallesi altınkaya baraj gölü üzerinde bulunan şahinkaya kanyonu, tabii güzelliği ile insanlara doyumsuz bir manzara sunuyor. Haftanın belli günleri kanyona giden köy minibüsleri bulunmakta.

Samsun , Vezirköprü, Şahinkaya Kanyonu - YouTube
Samsun , Vezirköprü, Şahinkaya Kanyonu - YouTube from i.ytimg.com
Samsun'da yaşayan birisi olarak biraz ters bir notlara olan kanyona 2017 yılına kadar maalesef. Bölgeyi besleyen kızılırmak, geniş tabanda olan ve etrafında birçok çeltik tarlasını da beslemekte. Vezirköprü şahinkaya kanyonu haritası samsun ili içinde nerede. Samsun ilinin vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu tabiat parkı, kızılırmak nehri üzerine kurulu olan altınkaya baraj göleti üzerinde bulunan ve vezirköprü'ye 13 km uzaklıkta bulunmaktadır. hemen ara yol tarifi al. Vezirköprü şahinkaya kanyonu samsun'un ilçelerinden biri olan vezirköprü ilçesinde yer alan eşsiz güzelliği ile samsun'da gezilmesi gereken yerler listesinde ilk sıraları alabilecek bir yer. Vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerinde bulunan ve 1.5 kilometre uzunluğunda türkiye'nin ikinci büyük su kanyonu olması özelliğini taşıyor. Bununla birlikte özellikle hafta sonları kanyona gelen.

Bununla birlikte özellikle hafta sonları kanyona gelen.

Vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerinde bulunan ve 1.5 kilometre uzunluğunda türkiye'nin ikinci büyük su kanyonu olması özelliğini taşıyor. Bölgeyi besleyen kızılırmak, geniş tabanda olan ve etrafında birçok çeltik tarlasını da beslemekte. Şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerindeki en dar, en uzun geçit. hemen ara yol tarifi al. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi. Kadar kuzeybatısında bulunan kanyon (yarmavadi), altınkaya barajının en dar yeri olma özelliği ile de dikkat çeker ve yaklaşık 1500. Vezirköprü ilçesinde türkmen mahallesi altınkaya baraj gölü üzerinde bulunan şahinkaya kanyonu, tabii güzelliği ile insanlara doyumsuz bir manzara sunuyor. Yol boyu tütün üretilen köylülerle sohbet ettik.kanyon sonbahar ve salgın nedeniyle gemi. Vezirköprü i̇lçesi'nde altınkaya baraj gölü'nde bulunan şahinkaya kanyonu, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Kanyon, doğa ve manzara hakkında 7142 ziyaretçi ziyaretçiden 52 tavsiye ve inceleme tavsiyeyi oku. Samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan şahinkaya kanyonu altınkaya barajı üzerinde yer alıyor. Şahinkaya kanyonu ve bulunduğu çevre 2012 yılında ulusal turizm bölgesi ilan edilmiş olup, şahinkaya kanyonunda halihazırda günü birlik geziler düzenlenmektedir.

Burada bir balık lokantası mevcut. Vezirköprü şahinkaya kanyonu 41.279343 enlem ve 35.429462 boylamda yer almaktadır. Keyifli seyirlerbeğenip abone olmayı unutmayın. Samsun'da gezilmesi gereken doğa harikası bir yer. Tekneyle yapacağınız tur, iyi ki geldim dedirtecek cinsten.

MİNE TOZANLIOĞLU: Vezirköprü - Altınkaya Barajı ...
MİNE TOZANLIOĞLU: Vezirköprü - Altınkaya Barajı ... from 3.bp.blogspot.com
Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya baraj göleti üzerinde bulunan ve vezirköprü'ye 13 km uzaklıkta bulunan şahinkaya kanyonu altınkaya barajının en derin. Öncelikle samsun'a bağlı vezirköprü'ye ulaşım sağladıktan sonra otogar'ın önünden devam ederek kavşaktan türkmen köyü'ne doğru olan dönüşe geliyorsunuz. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Vezirköprü i̇lçesi'nde altınkaya baraj gölü'nde bulunan şahinkaya kanyonu, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Şahinkaya kanyonu ve bulunduğu çevre 2012 yılında ulusal turizm bölgesi ilan edilmiş olup, şahinkaya kanyonunda halihazırda günü birlik geziler düzenlenmektedir. Şahinkaya kanyonu, samsun'un vezirköprü ilçesinde yer alan kanyondur. Vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu, kızılırmak üzerinde bulunan ve 1.5 kilometre uzunluğunda türkiye'nin ikinci büyük su kanyonu olması özelliğini taşıyor.

Yol boyu tütün üretilen köylülerle sohbet ettik.kanyon sonbahar ve salgın nedeniyle gemi.

Yeşilin ve mavinin harmanlanmasıyla, karadenizin tüm güzellikleri bir arada barındıran vezirköprü şahinkaya kanyonu tabiat parkı ziyaretçilerine. Vezirköprü şahinkaya kanyonu samsun'un ilçelerinden biri olan vezirköprü ilçesinde yer alan eşsiz güzelliği ile samsun'da gezilmesi gereken yerler listesinde ilk sıraları alabilecek bir yer. Türkiye'nin eşsiz doğal güzellikleri arasında yer alan vezirköprü şahinkaya kanyonu, zümrüt yeşili manzarası ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Kızılırmak'ın yatağını derince çeltek bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta. Bölgeyi besleyen kızılırmak, geniş tabanda olan ve etrafında birçok çeltik tarlasını da beslemekte. Şahinkaya kanyonu ve bulunduğu çevre 2012 yılında ulusal turizm bölgesi ilan edilmiş olup, şahinkaya kanyonunda halihazırda günü birlik geziler düzenlenmektedir. Vezirköprü i̇lçesi'nde altınkaya baraj gölü'nde bulunan şahinkaya kanyonu, kente gelen yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Kızılırmak üzerine kurulu olan altınkaya baraj göleti üzerinde bulunan ve vezirköprü'ye 13 km uzaklıkta bulunan şahinkaya kanyonu altınkaya barajının en derin. hemen ara yol tarifi al. Samsun, vezirköprü i̇lçesine bağlı şahinkaya kanyonu gezmek için harika bir tercih. Samsun ilinin vezirköprü ilçesinde bulunan şahinkaya kanyonu tabiat parkı, kızılırmak nehri üzerine kurulu olan altınkaya baraj göleti üzerinde bulunan ve vezirköprü'ye 13 km uzaklıkta bulunmaktadır. Samsun'da yaşayan birisi olarak biraz ters bir notlara olan kanyona 2017 yılına kadar maalesef. Kızılırmak, aşağı kesiminde, gökırmak kolu ile şahinkaya valley is located 17 km northwest side of vezirköprü in the altınkaya dam lake which.

Kızılırmak'ın yatağını derince çeltek bölgesi, vezirköprü'den yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta vezirköprü. Kış terapisi adı altında vezirköprü şahinkaya kanyonuna gittik.yol boyu köyler ve ormanlar çok güzeldi.

Posting Komentar

0 Komentar